Utorak, 30. travnja 2024.

Vrijeđao policajce koji su ga uhitili zbog visokih promila za volanom

Utvrđeno je kako mladić vozi s 2,04 promila alkohola u organizmu te je uhićen i zadržan u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, odnosno alkohola

- Oglas -

Policija je tijekom noći sa srijede na četvrtak u nadzoru prometa u Krapini uhvatila ‘mokrog’ vozača koji je fino zavirio u čašicu. Ili flašicu…

Prošlo je pet minuta iza ponoći kad su policijski službenici zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 27-godišnji hrvatski državljanin.

Utvrđeno je kako mladić vozi s 2,04 promila alkohola u organizmu te je uhićen i zadržan u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, odnosno alkohola.

- Oglas -

Pritom je vikao i vrijeđao policijske službenike.

Protiv vozača podnesen je optužni prijedlog nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz čl. 199., Zakona o sigurnosti prometa na cestama te čl. 17., Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira s predloženom novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna, zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca na području RH, te kaznom zatvora u trajanju od 15 dana.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti