Četvrtak, 23. svibnja 2024.

FOTO-VIDEO Robin market u Đelekovcu preselio na susjednu adresu

Na 90 metara kvadratnog prodajnog prostora Robin market nudi širok asortiman koji zadovoljava potrebe svakog kućanstva te, naravno, uvijek dnevno svježe pekarske proizvode poput bureka, krafni, kroasana, Robin sendviča i slično

- Oglas -

U subotu, 13. travnja, Robin market br. 50 preselio je na susjednu adresu udaljenu samo 100 metara od starog prodajnog mjesta, na adresu Ulica Pavla Kvakana 8 u Đelekovcu.

On zamjenjuje market na prošloj lokaciji što znači da će i dalje biti lako dostupan svim dosadašnjim kupcima i susjedima. Na 90 metara kvadratnog prodajnog prostora Robin market nudi širok asortiman koji zadovoljava potrebe svakog kućanstva te, naravno, uvijek dnevno svježe pekarske proizvode poput bureka, krafni, kroasana, Robin sendviča i slično.

Uz povoljne cijene, ukusne pekarske proizvode i ljubazno prodajno osoblje, Robin marketi i kroz druge pogodnosti nastoje nagrađivati povjerenje svojih kupaca.

- Oglas -

“Robin & partneri daju više 2024.” je cjelogodišnja nagradna igra u kojoj kupci kroz četiri kvartalna izvlačenja mogu osvojiti vrijedne nagrade te glavnu nagradu, automobil Volkswagen T-Roc na finalnom izvlačenju. Iz Robin tima pozivaju sve kupce da se učlane u Robin klub te marljivo skupljaju bodove i sudjeluju u nagradnoj igri. Također, ostale pogodnosti moguće je provjeriti na internetskoj stranici www.robin.hr ili redovnim praćenjem na društvenim mrežama.

“Zadovoljan kupac osnovni je cilj poslovne filozofije Robin marketa te stoga posebnu pažnju posvećujemo upravo njima koji nas motiviraju da uvijek unapređujemo svoje usluge i poslovanje. Nadamo se da će kupci iz Đelekovca biti zadovoljni novim i moderno uređenim prodajnim prostorom kao i samom ponudom marketa”, poručili su iz Robina.

Radno vrijeme ovog Robin prodajnog mjesta je od ponedjeljka do nedjelje od 6 do 21 sat. Nedjeljno radno vrijeme uvijek je moguće provjeriti na internetskoj stranici Robin marketa te na Google lokacijama i Robin klub aplikaciji.

U videu i fotogaleriji zavirite u unutrašnjost novog Robin marketa!

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti