Utorak, 30. travnja 2024.

Mladi đurđevački sportaši nastupili na Sportskim igrama mladih u Splitu

Mladi atletičari sudjelovali su u utrci na 60 metara. Nastupali su Fran Robotić i Viktorija Topolčić u kategoriji 2012. godište i mlađi te Miha Vukašinović i Heidi Esterajher u kategoriji 2010. godište i mlađi

- Oglas -

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu u Europi koji se već osmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih. Osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha, a čija državna završnica se ove godine održala u Splitu. Brojni mladi sportaši natjecali su se u nogometu, atletici i graničaru.

Momčad NK Graničara – dječaci 2006. godište, nastupala je na završnici Coca-Cola Cupa Plazma Sportskih igara mladih pod nazivom Picoki, a igrali su u sastavu: Bruno Đipalo, Leopold Đipalo, Ivan Belobrk, Karlo Markešić, Petar Remetović, Vito Popović, Sven Legradi, Šimun Franković, Matej Štefanov, Fran Ferderber te trener Marin Ferderber. Nakon odličnog uspjeha, đurđevačka nogometna momčad u osmini je finala poražena 3 – 0 od MNKi Good Times, predstavnika Karlovačke županije.

Mladi atletičari sudjelovali su u utrci na 60 metara. Nastupali su Fran Robotić i Viktorija Topolčić u kategoriji 2012. godište i mlađi te Miha Vukašinović i Heidi Esterajher u kategoriji 2010. godište i mlađi.

- Oglas -

U natjecanju iz graničara sudjelovala je ekipa 3.A razreda u sastavu Hana Nikša, Tesa Svetec, Alisa Šostarec, Morena Kožar, Petar Šipta, Matej Vranić, Emanuel Stanešić, Antun Đeveljekaj i Jan Perčulija.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti