Utorak, 30. travnja 2024.

Nakon manje od mjesec dana uhićena mlada banda, evo što su sve ukrali

Nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se posebno izvješće kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja

- Oglas -

Čakovečki policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22 i 25-godišnjakom s područja općine Pribislavec i dvojicom maloljetnika s područja Međimurske županije zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe.

Naime, između 17. i 18. listopada ove godine u Čakovcu, u Trnavskoj ulici, provalili su u radionicu privatnog poduzeća odakle su ukrali razni alat, nekoliko komada akumulatora i pripadajući punjač u vrijednosti od više tisuća kuna.

Ukradeni predmeti vraćeni su vlasniku.

- Oglas -

Nadalje, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su spomenuta dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije počinila i dva kaznena djela krađe u Palovcu, u Glavnoj ulici, gdje su iz dvorišta privatnog poduzeća ukrali više vrsta metalnih profila u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se posebno izvješće kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti