Utorak, 30. travnja 2024.

Već peti put mrtav pijan vozio automobil po Koprivnici, ali sada je fino nagrabusio

Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 30 dana uvjetno na godinu dana, novčanom kaznom od 30.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci

- Oglas -

U nedjelju u 00.21 sati u Koprivnici u Pavelinskoj ulici 39-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola rješenjem ukinuta i oduzeta, za vrijeme trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom B kategorije te pod utjecajem alkohola od 1,82 promila.

Naime, vozaču je od 1. kolovoza 2019. do 21. studenoga 2021. ovo peti prekršaj upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola u koncentracijama većim od 1,50 promila, a već je tri puta pravomoćno kažnjen za istovrsni prekršaj.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, od vozača je privremeno oduzet osobni automobil kojim je upravljao te je o tome obaviješten Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom.

- Oglas -

U žurnom prekršajnom postupku, vozač je kažnjen kaznom zatvora od 30 dana uvjetno na godinu dana, novčanom kaznom od 30.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci.

Sud je odlučio da će se oduzeto vozilo vratiti vozaču vozila, stoji u policijskom izvješću.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti