Utorak, 30. travnja 2024.

Pronađene tri osobe iz Gambije, pothlađene i ozlijeđene

Zbog lošeg psihofizičkog stanja na mjestu događaja im je pružena liječnička pomoć te su ih djelatnici Zavoda za hitnu medicinu prevezli u varaždinsku Opću bolnicu

- Oglas -

Varaždinska policija je u srijedu oko 17.30 sati zaprimila dojavu nepoznate osobe koja je na lošem engleskom jeziku dojavila da se nalazi na nepoznatom području s dva prijatelja i da trebaju pomoć jer su ozlijeđeni.

Policajci su odmah poduzeli sve radnje u cilju pronalaska osoba, a što su i uspjeli, stoji u izvješću Policijske postaje varaždinske.

Dolaskom na mjesto dojave u mjesto Škarnik u Varaždinskoj županiji, policajci su uočili tri osobe za koje je kasnije utvrđeno da se radi o državljanima Gambije koji su nezakonito prešli državnu granicu, a koji su bili ozlijeđeni od kretanja po neprohodnom terenu te dehidrirani.

- Oglas -

Zbog lošeg psihofizičkog stanja na mjestu događaja im je pružena liječnička pomoć te su ih djelatnici Zavoda za hitnu medicinu prevezli u varaždinsku Opću bolnicu.

Policijska uprava varaždinska provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ulaska i boravka osoba u Hrvatskoj.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti