Utorak, 30. travnja 2024.

Policija objavila detalje teške nesreće u kojoj je smrtno stradao 54-godišnji vozač traktora

54-godišnjak vozilo nije držao što bliže desnom rubu kolnika te na tolikoj udaljenosti od njega da ne ugrožava druge sudionike i ne izlaže sebe opasnosti

- Oglas -

Policijska uprava međimurska objavila je detalje teške prometne nesreće koja se dogodila oko 15.40 sati na nerazvrstanoj cesti koja povezuje lokalnu cestu broj 20039 (Orehovica-Prelog-Donja Dubrava) i Donji Vidovec u kojoj je smrtno stradao 54-godišnjak.

Naime, upravljajući neregistriranim traktorom navedenom nerazvrstanom cestom 54-godišnjak vozilo nije držao što bliže desnom rubu kolnika te na tolikoj udaljenosti od njega da ne ugrožava druge sudionike i ne izlaže sebe opasnosti.

Zbog opisane situacije na ravnom dijelu ceste traktorom je sišao izvan kolnika, niz cestovnu kosinu, gdje je došlo do prevrtanja traktora, a potom i prignječenja gornjeg dijela tijela vozača, ispod stražnjeg lijevog kotača, stoji u policijskom priopćenju.

- Oglas -

Izlaskom na mjesto događaja liječnica tima hitne medicinske pomoći konstatirala je smrt 54-godišnjaka.

Također, na mjesto događaja izašli su i pripadnici JVP-a Čakovec koji su pomogli u izvlačenju tijela vozača ispod traktora, a kako bi se utvrdio točan uzrok smrti 54-godišnjaka naložena je sudska obdukcija.

Provjerom putem evidencije vozača i vozačkih dozvola utvrđeno je kako je 54-godišnjak upravljao traktorom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta zbog neobavljenog izvanrednog zdravstvenog pregleda na koji je upućen, priopćila je policija.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti