Srijeda, 21. veljače 2024.

Bicikistica u najboljim godinama iza podneva u Đurđevcu napuhala preko 2 promila alkohola

Najveća brzina kretanja, pak, evidentirana je u nedjelju u naselju Sveti Ivan Žabno kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 112 kilometara na sat, iako je ograničenje ondje 50 kilometara na sat

- Oglas -

Najveća koncentracija alkohola tijekom prošlog vikenda u Koprivničko-križevačkoj županiji utvrđena je u nedjelju u 12.30 sati u Đurđevcu, u Ulici Petra Preradovića, i to kod 41-godišnje vozačice bicikla, a iznosila je 2,07 promila.

Najveća brzina kretanja, pak, evidentirana je u nedjelju u 16.32 sati u naselju Sveti Ivan Žabno kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 112 kilometara na sat, iako je ograničenje ondje 50 kilometara na sat.

Zbog upravljanja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola jedan je vozač zadržan u posebnoj prostoriji policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Dva vozača su odbila podvrgnuti se testiranju na droge, a jedan od njih je odbio i test na alkohol.

- Oglas -

Dodajmo i da je izvršen nadzor 37 mladih vozača. Mladi vozači su počinili četiri prometna prekršaja, od čega prekršaj upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, odbijanje testiranja na droge, nepoštivanje prometnog znaka i prekršaj nenošenja vozačke dozvole, priopćili su u ponedjeljak iz koprivničko-križevačke policije.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti