Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Detalji teške nesreće u Šemovcima: mlada vozačica Golfom izazvala sudar s kamionima prestižući preko pune linije

U prometnoj nesreći, na sreću, nije bilo ozlijeđenih osoba, a protiv 20-godišnjakinje će biti pokrenut prekršajni postupak

- Oglas -

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće koja se dogodila u petak oko 6.15 sati u Šemovcima, selu u Općini Virje.

“Vozačica (20) je upravljala osobnim automobilom Golf koprivničkih registarskih oznake u smjeru Hampovice. Zbog nepropisnog pretjecanja na punoj uzdužnoj liniji skupa vozila – teretno vozilo Daf i priključnog vozila Schmitz, varaždinskih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 49-godišnjak te u trenutku kada je iz suprotnog smjera nailazio skup vozila – teretno vozilo Volvo i priključno vozilo Omar bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 44-godišnjak došlo je do sudara osobnog automobila u priključno vozilo Schmitz i teretno vozilo Volvo te slijetanje osobnog automobila van kolnika”, stoji u priopćenju Policijske uprave koprivničko-križevačke.

U prometnoj nesreći, na sreću, nije bilo ozlijeđenih osoba, a protiv 20-godišnje vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

- Oglas -

Zbog vršenja očevida od 6.36 do 8.54 sati za sav promet bila je zatvorena dionica državne ceste broj 43 – Šemovci – Hampovica te se promet odvijao obilaznim pravcima Rakitnica – Donje Zdjelice – Miholjanec – Virje i obrnuto.

Od 8.54 sati do 16.24 sati promet se odvijao jednom prometnom trakom uz fizičku regulaciju prometa policajaca dok oštećena vozila nisu uklonjena s kolnika, stoji u policijskom priopćenju.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti