Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Dodjelom vrijednih nagrada završen 24. Obrtnički i gospodarski sajam

Sretne dobitnike izvukle su članice Križevačke djevojačke straže

Preporučujemo

Na završetku 24. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije u Križevcima izvučeni su i sretni dobitnici vrijednih nagrada, izvijestila je Služba ureda župana prenoseći Prigorski.hr.

Prvu nagradu, kutnu garnituru za dnevni boravak sponzora Prima salona namještaja vrijednu 24.000 kuna dobio je Luka Vukoić iz Miholca. Drugu nagradu, regal za dnevni boravak Prima salona namještaja dobila je Sanja Benčak iz Križevaca.

Sreću je imao i Leonardo Brezjan iz Prikraja Križevačkog koji je osvojio treću nagradu i to motornu pilu Husqvarna sponzora Levak d.o.o.

Ove godine posjetitelji su imali priliku osvojiti neku od 17 nagrada.

Poklon paket OPG-a Bedeković dobila je Nada Leskovar iz Križevaca, poklon paket OPG-a Hrženjak Slađana Orejaš iz Križevaca, poklon paket OPG-a Platužić Ivan Kelek iz Križevaca, poklon pakete tvrtke Hartman Koprivnica Lidija Sovički iz Zagreba, Dobro Šutalo iz Erduta, Zvjezdan Pijanec iz Križevaca, Vesna Miklečić iz Đurđica (Križevci) i Dejan Plentaj iz Križevaca.

Poklon pakete “Podravke” d.d. osvojili su Slava Cmrk iz Đelekovca, Ines Polić iz Križevaca, Kruno Hrg iz Visokog, Natalija Čićek iz Podgajca, Mladen Kešer iz Potoka Kalničkog, a poklon bon tvrtke Poljocentar u vrijednosti 1000 kuna Marica Radić iz Kalnika.

Sretne dobitnike izvukle su članice Križevačke djevojačke straže.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti