Četvrtak, 22. veljače 2024.

Đurđevački muzej ponovno otvorio svoja vrata za posjetitelje

Osim stalnog postava, muzej je u pripremi izložbe Ljubavnih parova kod umjetnika čija su djela prisutna u Donaciji ILC

- Oglas -

Muzej grada Đurđevca u ponedjeljak, 11. svibnja, ponovno je otvorio svoja vrata posjetiteljima.

Nakon privremene obustave rada s brojnim najavljenim grupama posjetitelja, ali i pojedinaca, a koja je nastala zbog epidemije koronavirusa, zaljubljenici u kulturu i umjetnost ponovno će doći na svoje.

– Posjet muzeju moguć je uz pridržavanja svih propisanih epidemioloških mjera te uz održavanje fizičke distance. Na ulasku je potrebno dezinficirati ruke propisanim dezinficijensom, potrebno je održavati razmak između posjetitelja od minimalno 2 metra te je potrebno izbjegavati dodirivanje površina i izloženih predmeta – stoji na stranicama Grada Đurđevca.

- Oglas -

U đurđevačkom muzeju moguće je razgledati stalni postav – Interpretacijski centar Picokijade gdje na multimedijalan i interaktivan način posjetitelji mogu čuti Legendu o Picokima i upoznati njene protagoniste.

Osim stalnog postava, muzej je u pripremi izložbe Ljubavnih parova kod umjetnika čija su djela prisutna u Donaciji ILC. Navedenu izložba bit će postavljena bez službenog otvorenja i možete ju pogledati od ponedjeljak, 18. svibnja, kad se obilježava Međunarodni dan muzeja, a ulaz u muzej tad je besplatan.

Moguće promjene radnog vremena bit će objavljene na internetskim stranicama Muzeja grada Đurđevca

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti