Četvrtak, 6. listopada 2022.

FOTO Svečano obilježeni Dan policije i blagdan sv. Mihovila

U kapelici sv. Florijana Svetu misu za sve poginule i preminule hrvatske branitelje i pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova predvodio je policijski kapelan vlč. Ozren Bizek

Preporučujemo

Policijska uprava koprivničko-križevačka obilježila je uoči blagdana sv. Mihovila Dan policije.

U prijepodnevnim satima, u spomen na sve poginule i nestale pripadnike hrvatske policije u Domovinskom ratu, položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata.

U kapelici sv. Florijana Svetu misu za sve poginule i preminule hrvatske branitelje i pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova predvodio je policijski kapelan vlč. Ozren Bizek.

Završna svečanost održana je u zgradi Policijske uprave koprivničko-križevačke gdje je načelnik PU Dragutin Vurnek upriličio prijem za predstavnike lokalne samouprave, pravosudnih institucija, državne uprave, ministarstva branitelja, predstavnike udruga, bivše načelnike i sadašnje voditelje odjela.

U prigodnim govorima obratili su se načelnik PU Dragutin Vurnek, zamjenik župana Ratimir Ljubić i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Naš kraj je definitivno siguran. Sigurnost znamo cijeniti tek onda kad ju izgubimo, uzimamo ju pod normalno. Zbog toga svima vama veliko hvala što se osjećamo sigurnima, a to nema cijenu. Unatoč posebnim vremenima u kojem živimo, još jednom vam od sveg srca želim da ustrajete u svemu onome dobrome što ste radili te sam siguran da će ova policijska postaja, zajedno sa svojim zaposlenicima, napredovati iz dana u dan – rekao je gradonačelnik Jakšić.

Svečanom prijemu je uz gradonačelnika Jakšića prisustvovala i njegova zamjenica Ksenija Ostriž.

FOTO: koprivnica.hr

- Advertisement -

Najnovije objave