Ponedjeljak, 29. studenoga 2021.

FOTO Svečanom sjednicom Općinskog vijeća zaključena proslava Dana Općine Drnje

Načelnik Petar Dombaj istaknuo je da nakon uspješno odrađenog prvog mandata i realizacije brojnih projekata žele u nadolazećem razdoblju učiniti još više i još bolje za Općinu Drnje

Preporučujemo

Općina Drnje proslavu svog dana završila je svečanom sjednicom Općinskog vijeća u novoobnovljenom vatrogasnom domu u Torčecu.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Goran Kolarek, koji je pozdravio brojne uzvanike i zahvalio im na uspješnoj suradnji koju imaju sada već drugi mandat. Podsjetio je da su u prvom mandatu imali četiri od 11 vijećnika pa su koalirali za većinu u Općinskom vijeću, a sada imaju sedam od devet vijećnika što dovoljno govori da su mještani prepoznali njihov rad i zalaganje.

Goran Kolarek, predsjednik Općinskog vijeća Općine Drnje
Goran Kolarek, predsjednik Općinskog vijeća Općine Drnje // Foto: Zvonimir Markač

Načelnik Općine Drnje Petar Dombaj istaknuo je da nakon uspješno odrađenog prvog mandata i realizacije brojnih projekata, od uređenja i unapređenja komunalne infrastrukture, rekonstrukcije cesta, izgradnje mostova i biciklističko-pješačke staze, brige o mladima, ulaganja u vrtić i djecu, brige o starijima i potrebitima, razvoja poduzetništva i gospodarstva, pomaganju udrugama, unapređenju života u Općini i puno toga drugoga, žele u nadolazećem razdoblju učiniti još više i još bolje za Općinu Drnje. Kao jedan od glavnih projekata izdvojio je izgadnju drugog kolosijeka od mađarske granice i Botova do Zagreba.

Petar Dombaj, načelnik Općine Drnje
Petar Dombaj, načelnik Općine Drnje // Foto: Zvonimir Markač

U ime svih načelnika okupljenima se u nadahnutom govoru obratio Stjepan Milinković, načelnik Općine Gola, u ime gradonačelnika riječi podrške mladoj ekipi na čelu Općine Drnje uputio je đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči, dožupan Ratimir Ljubić naglasio je da će uvijek imati podršku Koprivničko-križevačke županije u svojim projektima, a koprivnički gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić poručio je da će Koprivnica biti jaka koliko će biti jake i okolne općine.

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Drnje
Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Drnje // Foto: Zvonimir Markač

Program, koji je održan pod strogim epidemiološkim mjerama, vodila je poznata novinarka Anđela Lenhard Antolin.

Foto: Zvonimir Markač

Najnovije objave