Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Gradska uprava u Đurđevcu od sada dostupna i osobama s invaliditetom

U novu zgradu gradske uprave, nekadašnju zgradu MUP-a, koja se nalazi u središtu Đurđevca, na Trgu svetog Jurja uselile su sve gradske službe

Preporučujemo

Početak rada đurđevačke gradske uprave u novim prostorijama započeo je dolaskom dugogodišnje predsjednice Gradskog društva osoba s invaliditetom Barbare Fuček Leško.

Barbara Fuček Leško je prilikom dobivanja gradskog priznanja za Nagrade za životno djelo 2015. godine izrazila je želju da sve javne ustanove imaju osiguran pristup za osobe s invaliditetom

Također, napomenula je da nikad nije bila u gradskoj upravi niti u knjižnici za koju je pristup osobama s invaliditetom osiguran 2014. godine, a od ovog tjedna osiguran je i u gradskoj upravi.

U novu zgradu gradske uprave, nekadašnju zgradu MUP-a, koja se nalazi u samom središtu Đurđevca, na Trgu svetog Jurja uselile su sve gradske službe.

Ured u đurđevačkoj gradskoj upravi

“Preseljenjem gradskih službi, uselile su i službe MUP-a, odnosno referada za prijavu boravka i prebivališta, izdavanje osobnih iskaznica i putovnica, izdavanje vozačkih dozvola, referada za oružje, statusna pitanja za strance i državljanstvo te službenici županijskih upravnih tijela, matični uredi, ured za izdavanjem građevinskih dozvola, državni inspektorati, a uskoro seli i savjetodavna agencija za poljoprivredu i hranu”, stoji na službenim stranicama Grada Đurđevca.

Najnovije objave