Petak, 29. rujna 2023.

IZABRALI GRAĐANI Osječki advent za dlaku pobijedio Advent u Varaždinu

Bila je nevjerojatno napeta i neizvjesna borba i duel između Osijeka i Advent u Varaždinu/ Grad Varaždin, situacija se mijenjala iz sata u sat, no u samoj završnici lajkovi su ipak presudili u korist Osijeka

- Advertisement -

Na izbor za najljepše advente diljem Hrvatske u organizaciji portala Gradonačelnik.hr prijavila su se 33 grada i četiri općine.

Lajkati se moglo na službenoj Facebook stranici portala Gradonačelnik.hr, a među prvih 10 najljepših adventa sa sjevera Hrvatske, ušao je samo varaždinski advent, po mnogima i jedan od najljepših ove godine.

Dva super favorita koja su se izmjenjivala na vodećoj poziciji bili su Advent u Osijeku i Advent u Varaždinu.

- Advertisement -
Advent u Varaždinu
Advent u Varaždinu // Foto: varazdin.hr

Glasovanje je završilo u ponoć. Advent u Osijeku osvojio je 27.225 lajkova, dok je varaždinski Advent osvojio 25.798 lajkova.

“Bila je nevjerojatno napeta i neizvjesna borba i duel između Osijeka i Advent u Varaždinu/ Grad Varaždin, situacija se mijenjala iz sata u sat, no u samoj završnici lajkovi su ipak presudili u korist Osijeka. Čestitamo i jednima i drugima, kao i svim ostalim sudionicima izbora, na prekrasnim adventima i fantastičnim kampanjama kojima su potaknuli nevjerojatan angažman i podršku te ostvarili fenomenalan doseg i vidljivost svojih advenata, no o svemu tome opširnije i detaljnije ujutro”, stoji na Facebook stranici Gradonačelnik.hr.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti