8.4 C
Zagreb
Ponedjeljak, 8. ožujka 2021.

Koprivnički bazeni Cerine obilježili Europski tjedan mobilnosti

Učenici su imali priliku degustirati zdrave proizvode koji spajaju mediteransku kuhinju i okuse začina iz raznih dijelova svijeta

Preporučujemo

U petak, 19. rujna u sklopu Europskog tjedna mobilnosti koprivničke bazene Cerine posjetili su učenici Srednje škole Koprivnica, 3. k smjera fizioterapeutski tehničar/ka u pratnji strukovnih profesorica Ane Prentašić i Mateje Marić.

Učenici su Europski tjedan mobilnosti obilježili pod motom Kretanjem do zdravlja, prošetali su od škole do Cerina i nazad te tako pokazali koliko je važno kretati se i baviti sportskim aktivnostima.

Za svakog učenika bila je osigurana i zdrava užina s ukusnim i zdravim proizvodima koju je pripremila Sana delikatese.

Koprivnički bazeni Cerine obilježili Europski tjedan mobilnosti

Učenici su imali priliku degustirati zdrave proizvode koji spajaju mediteransku kuhinju i okuse začina iz raznih dijelova svijeta.

Kušali su zdrave namaze od humusa i povrtnog mixa, čips od jabuke, ukusnu slasticu Magic bez glutena i još niz drugih delikatesa

– Bilo je to jedno lijepo druženje i promocija zdravlja i kretanja u organizaciji koprivničkog Komunalca i Grada Koprivnice koje je svojim delikatesama začinila Sana – istaknuli su iz Cerina.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati ovdje.

Najnovije objave