Srijeda, 21. veljače 2024.

Krvavi sukob pasa na dvorištu kuće kraj Koprivnice

U namjeri da spriječi daljnji napad 64-godišnjakinja je udarila šipkom Staforda, dok ga je 37-godišnjakinja polijevala vodom

- Oglas -

U utorak, 5. siječnja, oko 15.30 sati, na širem koprivničkom području pas pasmine Američki Staford vlasništvo 22-godišnjaka udaljio se iz svojeg dvorišta te napao psa mješanca vlasništvo 68-godišnjaka na ulici ispred kuće u kojoj pas mješanac živi.

Napad pasa pokušala je razdvojiti 64-godišnjakinja koja je psa mješanca uzela u ruke dok ga je za vrat držao Staford.

Vlasnik Staforda je tada primio svog psa dok je 64-godišnjakinja držala psa mješanca te su ih razdvojili. Potom je pas mješanac potrčao prema svojem dvorištu, ali se Staford istrgnuo i ponovno napao mješanca ispred ulaza u dvorište.

- Oglas -

Tada je 64-godišnjakinja ponovno pokušala razdvojiti pse u čemu joj je pomogla 37-godišnjakinja. Pas mješanac je ušao u svoje dvorište, gdje je za njim ponovno došao Staford i napao ga.

U namjeri da spriječi daljnji napad 64-godišnjakinja je udarila šipkom Staforda, dok ga je 37-godišnjakinja polijevala vodom. Tada je 42-godišnjak pokušao razdvojiti pse u čemu nije uspio te je tupim dijelom sjekire udario Staforda, koji je nakon toga prestao napadati psa mješanca i pritom je pas Staford uginuo.

Na mjestu događaja očevidne radnje obavila je općinska državna odvjetnica uz stručnu pomoć policajaca.

“O svim prikupljenim obavijestima policajci će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu”, izvijestila je PU koprivničko-križevačka.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti