6.9 C
Zagreb
Nedjelja, 18. travnja 2021.

Zastupnici u Saboru trebali dobiti nove tablete, Jandroković zatražio da se obustavi nabava

Sabor je planirao nabaviti 165 tablet računala čija je vrijednost procijenjena na 315.000 kuna, bez PDV-a, odnosno s njim na oko 390.000 kuna

Preporučujemo

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković zatražio je da se obustavi nabava novih tablet računala, a na saborskom Predsjedništvu predložit će da se novac za tablete prenamjeni za pomoć stradalima od potresa.

“Vezano uz danas objavljenu informaciju o nabavi novih tableta u Saboru, slobodni smo vas izvijestiti da je riječ o staroj informaciji, iz vremena prije nego što se dogodio razorni potres u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Nakon potresa, s obzirom na novonastale okolnosti, predsjednik Sabora Gordan Jandroković zatražio je od tajnika Sabora da se obustavi nabava tableta te će predložiti na saborskom Predsjedništvu da se od Ministarstva financija zatraži prenamjena tih sredstava kako bi se planirani iznos uplatio za pomoć stradalima od potresa”, doznaje se u srijedu iz ureda predsjednika Sabora.

Prema javnom pozivu iz studenoga, Sabor je planirao nabaviti 165 tablet računala čija je vrijednost procijenjena na 315.000 kuna, bez PDV-a, odnosno s njim na oko 390.000 kuna.

Najnovije objave