Utorak, 27. veljače 2024.

Mladi članovi DVD-a Kalinovac na županijskom natjecanju u Prugovcu pokazali svoje vještine i spretnost

Na natjecanju su nastupila 52 odjeljenja iz Koprivničko-križevačke županije koja su se natjecala u četiri kategorije, i to mladež muška, mladež ženska, pomladak muški i pomladak ženski

- Oglas -

Proteklog je vikenda u organizaciji Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije, a uz domaćinstvo DVD-a Prugovac i VZO-a Kloštar Podravski, u Prugovcu održano 14. županijsko natjecanje vatrogasno natjecanje vatrogasne mladeži i pomlatka.

Na natjecanju su nastupila 52 odjeljenja iz Koprivničko-križevačke županije koja su se natjecala u četiri kategorije, i to mladež muška, mladež ženska, pomladak muški i pomladak ženski.

Na natjecanju je sudjelovalo i Dobrovoljno vatrogasno društvo Kalinovac i to s dvije ekipe koje su pokazale svoje vještine i spremnost u vatrogastvu.

- Oglas -
Vatrogasna mladež DVD-a Kalinovac
Izvor fotografije: kalinovac.hr

Unatoč jakoj konkurenciji, djeca od 12 do 16 godina (mladež) od ukupno 13 ekipa zauzela su šesto mjesto, dok su djeca od 6 do 12 godina (podmladak) od ukupno 27 ekipa zauzela 25 mjesto.

Vatrogasna mladež DVD-a Kalinovac
Izvor fotografije: kalinovac.hr

“To je bio veliki izazov za sve, a s obzirom na to da je nekoj djeci to bio prvi nastup, rezultat je zadovoljavajući. Zahvaljujemo njihovim roditeljima što ih podržavaju i bodre na njihovim natjecanjima. Čestitamo djeci i njihovoj voditeljici Marini Dautanec”, poručili su iz DVD-a Kalinovac.

Vatrogasna mladež DVD-a Kalinovac
Izvor fotografije: kalinovac.hr

FOTO Županijsko natjecanje vatrogasne mladeži i pomlatka u Prugovcu

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti