Srijeda, 28. veljače 2024.

FOTO Županijsko natjecanje vatrogasne mladeži i pomlatka u Prugovcu

Prve tri ekipe iz kategorije mladeži plasirale su se na državno natjecanje koje će se ove godine održati na Pagu, a prve tri ekipe muškog i ženskog pomlatka nastupit će na natjecanju koordinacije vatrogasnih zajednica županija sjeverozapadne Hrvatske koje će se održati u Čakovcu

- Oglas -

Vatrogasna zajednica Koprivničko-križevačke županije, uz domaćinstvo DVD-a Prugovac i VZO-a Kloštar Podravski, organizirala je u subotu 14. županijsko vatrogasno natjecanje vatrogasne mladeži i pomlatka.

Na natjecanju su nastupila 52 odjeljenja iz županije koja su se natjecala u četiri kategorije, i to mladež muška, mladež ženska, pomladak muški i pomladak ženski.

Prve tri ekipe iz kategorije mladeži plasirale su se na državno natjecanje koje će se ove godine održati na Pagu, a prve tri ekipe muškog i ženskog pomlatka nastupit će na natjecanju koordinacije vatrogasnih zajednica županija sjeverozapadne Hrvatske koje će se održati u Čakovcu.

- Oglas -

Svečanom zatvaranju i podjeli medalja prisustvovali su Darko Palaš, predsjednik VZŽ-a koprivničko-križevačkog, zapovjednik Zvonimir Habijan, načelnik Kloštra Podravskog Siniša Pavlović te saborski zastupnik i načelnik Općine Kalinovac Darko Sobota koji su pohvalili sve ekipe na trudu, vještinama i rezultatima, a ujedno su i podijelili medalje najboljima. Natjecanje je posjetio i koprivničko-križevački dožupan Ratimir Ljubić.

Rezultati:

MLADEŽ MUŠKI – 13 ekipa

 1. DVD Koprivnica
 2. DVD Draganovec
 3. DVD Đurđic

MLADEŽ ŽENSKA – 5 ekipa

 1. DVD Koprivnica
 2. DVD Štaglinec
 3. DVD Novo Virje

POMLADAK MUŠKI – 27 ekipa

- Oglas -
 1. DVD Hrsovo
 2. DVD Povelić
 3. DVD Cirkvena

POMLADAK ŽENSKI – 7 ekipa

 1. DVD Koprivnica
 2. DVD Starigrad
 3. DVD Cirkvena

Foto: Ivan Nemet

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti