Petak, 25. lipnja 2021.

Mladi koprivnički atletičari na prijemu kod gradonačelnika Mišela Jakšića

Konkurencija je bila jaka, sudjelovalo je oko 18 klubova. Nije bilo jednostavno, treniramo dugo za to i bili smo pripremljeni, rekao je Luka Kvaternik

Preporučujemo

Gradonačelnik Mišel Jakšić u četvrtak je održao prijem za članove koprivničkog Atletskog kluba, državne prvake u mješovitoj štafeti 4×60 metara.

Riječ je o mlađim kadetkinjama i mlađim kadetima Ivani Cenko, Luki Kvaterniku, Lukasu Petriću, Luki Koloniću i Dori Lovrinović, a prijemu su prisustvovali i treneri Tihomir Bebek i Dalibor Kiš.

– Rezultati koje postižete u svom Atletskom klubu doista su nam svima na ponos. Zahvaljujući svima vama pokazujemo zašto je Koprivnica grad sporta i drago mi je da se atletika, kao kraljica sportova, opet vratila na velika vrata i s organizacijom polumaratona i s vašim rezultatima koje ostvarujete na natjecanjima. Želimo da vas čuva zdravlje i sreća te da i dalje ostanete toliko dobri – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić te napomenuo kako su u planu i određeni projekti vezani uz rad Atletskog kluba.

Prvenstvo Hrvatske u štafetama održano je u subotu, 22. svibnja, u Zagrebu, a dojmove su prilikom prijema dočarali mladi atletičari.

– Konkurencija je bila jaka, sudjelovalo je oko 18 klubova. Nije bilo jednostavno, treniramo dugo za to i bili smo pripremljeni – rekao je Luka Kvaternik te se gradonačelniku zahvalio na prijemu.

Posebno ponosni na mlade državne prvake su treneri.

– Računali smo potajno na medalju i eto ostvarilo se to što smo si željeli i za što smo marljivo trenirali. Radi se o brzoj disciplini gdje se u nijednom koraku ne smije napraviti pogreška – kazao je trener Tihomir Bebek.

Iz Atletskog kluba Koprivnica na prvenstvu su sudjelovale ekipe u više kategorija.

Naime, još je nastupila i mješovita štafeta mlađih kadeta i mlađih kadetkinja na 4×200 m u sastavu Melani Vrbnjak, Tia Požgaj, Luka Kolonić i Luka Kvaternik koja je osvojila 11. mjesto i štafeta mlađih kadetkinja na 100-200-300-400 metara u sastavu Zara Rupčić, Melani Vrbnjak, Ivana Cenko i Dora Lovrinović koja je osvojila 12. mjesto.

Najnovije objave