Petak, 3. prosinca 2021.

Na košarkaškom sjeveru na redu je najveći derbi između Podravca i Grafičara

Ove dvije ekipe, kao i obično, nalaze se pri vrhu tablice, obje s pet pobjeda i jednim porazom, a jedini poraz doživjeli su u svojim prvim utakmicama i od tada je njihova forma stabilna. Favorita nema, a pobjednika će vjerojatno odlučiti veća inspiracija najboljih igrača

Preporučujemo

U osmom kolu Druge košarkaške lige Sjever sastaju se Podravac i Grafičar, Ivančica i Vedi, Petar Zrinski i Virka, Vindija i Radnik, a utakmica Međimurje – Bjelovar je odgođena zbog pozitivnih igrača i samoizolacije.

Najveći derbi Druge lige Sjever između virovskog Podravca i Grafičara iz Ludbrega na rasporedu je u subotu u 18 sati u virovskoj sportskoj dvorani.

Ove dvije ekipe, kao i obično, nalaze se pri vrhu tablice, obje s pet pobjeda i jednim porazom, a jedini poraz doživjeli su u svojim prvim utakmicama i od tada je njihova forma stabilna. Favorita nema, a pobjednika će vjerojatno odlučiti veća inspiracija najboljih igrača.

Neizvjesno će biti i u nedjeljnoj utakmici u Varaždinu gdje Vindija dočekuje Radnik. I jedni i drugi bi eventualnom pobjedom zadržali priključak s vodećima, a eventualni poraz (Križevčanima treći zaredom) bi ih odvukao u sredinu ljestvice.

Ivančica je veliki favorit u utakmici s bjelovarskim Vedijem, a Virka je u prigodi da u Vrbovcu ostvari prvu gostujuću pobjedu, ali za to će im trebati malo više ozbiljnosti nego do sada.

Utakmica Međimurje – Bjelovar je odgođena zbog pozitivnih igrača i samoizolacije.

Prisutnost gledatelja dopuštena je uz covid potvrde i epidemiološke mjere.

Tekst: Željko Horvat

Najnovije objave