Srijeda, 8. veljače 2023.

Novi detalji stravičnog ubojstva: sin nožem usmrtio oca, koji je samo želio prekinuti svađu

Za strahotu u obiteljskoj kući doznalo se nakon što je policija zaprimila poziv od djelatnika Hitne pomoći koji izbodenom muškarcu nisu mogli više pomoći

Preporučujemo

Šok, tuga i nevjerica vladaju od srijede navečer mirnim mjestom Poredje na području Općine Hum na Sutli nakon što se doznalo da je 25-godišnji H.K., inače član lokalnog DVD-a, nožem usmrtio vlastita oca, piše Jutarnji.hr.

Iz krapinsko-zagorske policije kažu da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog strašnog zločina. Tijelo nesretnog 55-godišnjaka prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu.

Za strahotu u obiteljskoj kući doznalo se nakon što je policija zaprimila poziv od djelatnika Hitne pomoći koji izbodenom muškarcu nisu mogli više pomoći.

Svemu je, doznajemo, prethodila svađa 25-godišnjaka sa svojom djevojkom.

– Čuli smo da je došao pijan kući i da se svađao s djevojkom. Njih dvoje žive u potkrovlju obiteljske kuće, a njegov otac se popeo gore kako bi smirio situaciju, međutim, vjerojatno u naletu bijesa, oca je ubo nožem. Pokojni je bio duša od čovjeka. Već je preživio jednu nezgodu prije četiri, pet godina tijekom jedne uskršnje manifestacije kada se pucalo, mislim iz kubure, pa je ostao bez šake. Znate, H.K. mu je najmlađe dijete i miljenik. Otac je za njega bio spreman sve dati. I bio je tužan kad se prethodna snaha koja mu je podarila unuče, pokupila i otišla jer im nije išlo – kaže jedan od susjeda u mjestu za Jutarnji.hr.

Druga susjeda, pak, ne pronalazi riječi kojima bi opisala krike koje je čula te dodaje da mu je alkohol, a možda i opijati, jer se priča da im je bio sklon, previše bio pomutio um.

U lokalnom DVD-u vlada zaprepaštenje i kažu da im ni u primisli nije da bi bio kadar išta takvo počiniti.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti