Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Novi direktor Slavena Belupa Aleksandar Aleksovski stigao na svoje novo radno mjesto

Slaven Belupo mora djelovati lokalno, ali i globalno. Mora biti povezaniji sa zajednicom, s našim županijskim ligašima koji predstavljaju narod, poručio je Aleksovski

Preporučujemo

Kao što smo već izvijestili, Aleksandar Aleksovski novi je direktor nogometnog kluba Slaven Belupo. Spreman i motiviran preuzeo je funkciju od sada već bivšeg direktora Zvonimira Šimunovića.

– Osjećaj biti u klubu uz koji ste od malih nogu je izvanredan. Situacija je trenutačno zahtjevna, ali ja ju gledam na drugačiji način, gledam ju kao izazov za koji sam spreman i zato u meni prevladava jedan veliki entuzijazam i želja za dobrim rezultatom – istaknuo je 32-godišnji direktor, pravnik po struci, za internetske stranice koprivničkog kluba.

Novi direktor spreman je za svoji prvi korak u klubu.

– Prvi korak je upoznati trenera i svlačionicu. Želim im dati podršku u ovom zahtjevnom trenutku za sve nas, ali u kojem su ipak oni u prvom planu. Svi očekujemo da naprave ono za što ja osobno, ali vidim i širi krug ljudi, smatra da su sposobni, a to je izboriti ostanak u ligi. Držim da po kvaliteti igre, ali i po kvaliteti općenito koju naši igrači posjeduju, tablica trenutno nije realna i ne odražava pravo stanje onoga što vidimo na terenu. U krizi smo rezultata, ali ne bojim se da će se već u sljedećoj utakmici to promijeniti – poručuje Aleksovski.

Otkrio je i kakav on Slaven Belupo želi u budućnosti.

– Kratkoročno, vidim naš klub i dalje u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Dugoročno, Slaven Belupo vidim kao stabilan klub sa sportskom vizijom i kao klub koji se oslanja na igrače iz vlastitog pogona. Slaven Belupo mora djelovati lokalno, ali i globalno. Mora biti povezaniji sa zajednicom, s našim županijskim ligašima koji predstavljaju narod koji je zainteresiran za Slaven Belupo i koji ga vidi kao svojeg. Mnogo je ideja na kojima ćemo raditi, a najvažnije je da idemo korak po korak – zaključio je Aleksovski.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti