6.9 C
Zagreb
Nedjelja, 18. travnja 2021.

Od iduće akademske godine Grad Đurđevac uvodi stipendije za studente

Isplata stipendije vršit će se na temelju dostavljene potvrde o položenim ispitima i ostvarenim ECTS bodovima

Preporučujemo

Na 35. sjednici đurđevačkog Gradskog vijeća vijećnici su jednoglasno donijeli odluku o stipendiranju studenata s đurđevačkog područja koje će početi u akademskoj godini 2021./2022.

Stipendije će se biti odobrene svim redovnim studentima s područja Đurđevca koji studiraju na preddiplomskim i diplomskim studijima na području Hrvatske i imaju prebivalište na području Đurđevca u iznosu od 50 kuna po ostvarenom ECTS bodu, odnosno 3000 kuna u akademskoj godini.

Također, stipendije će biti odobrene svim redovnim i izvanrednim studentima koji studiraju na preddiplomskom stručnom studiju računarstva i informatike u Đurđevcu u iznosu od 100 kuna po ostvarenom ECTS bodu, odnosno 6000 kuna u akademskoj godini.

Isplata stipendije vršit će se na temelju dostavljene potvrde o položenim ispitima i ostvarenim ECTS bodovima, a zahtjev za isplatu se može podnositi više puta tijekom godine.

U travnju će biti objavljen poziv za pretprijavu postojećih studenata i onih koji planiraju studirati iduće akademske godine u svrhu pripreme i uređenja baze podataka studenata.

Najnovije objave