Srijeda, 28. veljače 2024.

Od ponedjeljka možete prijaviti štete od mraza na području Đurđevca

Elementarna nepogoda za područje Grada Đurđevca proglašava se za sljedeće voćarske kulture: jabuka, breskva, marelica, nektarina, šljiva, višnja, trešnja i orah te za povrće

- Oglas -

Zbog niskih temperatura i posljedica mraza u razdoblju od 27.03.- 07.04. na području  Đurđevca nastale su velike štete na voću i povrću. Utvrđeno je da su štete nastale u sljedećim katastarskim općinama, koje se nalaze u sastavu Grada Đurđevca: K.o. Đurđevac, k.o. Đurđevac Grad, k.o. Severovci, k.o. Mičetinac, k.o. Sveta Ana, k.o. Čepelovac, k.o. Budrovac, k.o. Sirova Katalena i k.o. Suha Katalena.

Na inicijativu Grada Đurđevca danas, u petak, Koprivničko-križevačka županija proglasila je elementarnu nepogodu od posljedica mraza za područje Grada Đurđevca.

Elementarna nepogoda za područje Đurđevca proglašava se za sljedeće voćarske kulture: jabuka, breskva, marelica, nektarina, šljiva, višnja, trešnja i orah te za povrće.

- Oglas -

– Poljoprivredni proizvođači s područja Đurđevca štetu mogu prijavljivati od ponedjeljka, 20. travnja pa sve do okončanja izvanredne situacije uzrokovane koronavirusom putem mail-a racunovodstvo@djurdjevac.hr, a u iznimnim situacija može se i osobno predati prijava na porti Grada u redovito radno vrijeme od 8 do 16 sati – istaknuli su iz đurđevačke gradske uprave.

Obrazac prijave štete dostupan je na web stranici Grada Đurđevca, a uz njega je obavezno priložiti skeniranu osobnu iskaznicu, OIB, Rješenje u upisnik poljoprivrednog gospodarstva te IBAN žiro ili tekućeg računa.

Obrazac prijava štete

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti