Subota, 8. svibnja 2021.

Odazovite se akciji Crvenog križa i darujte prehrambene namirnice za koprivničku Socijalnu samoposlugu

Prikupljanje prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština provodit će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka

Preporučujemo

Koprivnički Crveni križ organizira akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu.

Akcija će se održati u ponedjeljak, 8. ožujka, u robnom centru KTC od 9 do 13 sati.

Prikupljanje prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština provodit će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka u cilju sprječavanja širenja koronavirusa.

U prikupljanju će sudjelovati volonteri koprivničkog društva Crvenog križa i umirovljenici koji sudjeluju u projektu Volonter penzioner, a koji će kupcima na ulazu u KTC dijeliti letke s popisom najpotrebnijih artikala za Socijalnu samoposlugu i preuzimati donacije.

– Molimo sve sugrađane da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koji se jednom tjedno dijele u Socijalnoj samoposluzi onima koji su u potrebi na području Koprivnice. Unaprijed zahvaljujemo građanima na vrijednim donacijama – istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica.

Također, svoje donacije naknadno možete donijeti svoje u prostore koprivničkog društva Crvenog križa, u Ulici braće Radića 7.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Najnovije objave