Nedjelja, 25. veljače 2024.

Općina Križ dijeli jednokratnu novčanu pomoć povodom božićnih blagdana

Podjela novčane pomoći za umirovljenike, osobe koje primaju nacionalnu naknadu za starije osobe i nezaposlene osobe obavljat će se samo jedan dan

- Oglas -

Općina Križ dijelit će jednokratnu novčanu pomoć sukladno odlukama općinskog načelnika Marka Magdića.

Podjela novčane pomoći za umirovljenike, osobe koje primaju nacionalnu naknadu za starije osobe i nezaposlene osobe obavljat će se samo jedan dan, i to u petak, 15. prosinca 2023. od 8 do 14 sati u zgradi Općine Križ, odnosno prostoru Društvenog doma u Križu.

UMIROVLJENICI

- Oglas -

Pravo na dodjelu novčane pomoći u vrijednosti od 30 eura po osobi ostvaruju umirovljenici s prebivalištem na području Općine Križ, s ukupnom visinom mirovine do 300 eura uključujući i 300 eura i to uz obvezno predočenje osobne iskaznice i odgovarajućeg dokaza o visini mirovine ne starijeg od tri mjeseca.

OSOBE KOJE PRIMAJU NACIONALNU NAKNADU ZA STARIJE OSOBE

Pravo na dodjelu novčane pomoći u vrijednosti od 30 eura po osobi, ostvaruju i osobe koje primaju nacionalnu naknadu za starije osobe, a koje imaju prebivalište na području Općine Križ i to uz obvezno predočenje osobne iskaznice te dokaza o ostvarenom pravu na nacionalnu naknadu za starije osobe.

NEZAPOSLENI

Pravo na dodjelu novčane pomoći u vrijednosti od 30 eura ostvaruju nezaposlene osobe s prebivalištem na području Općine Križ koje se vode u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Zagreb, Ispostave Ivanić-Grad.

- Oglas -

Također, moguće je podići jednokratnu novčanu pomoć i za drugu osobu koja ostvaruje pravo na istu, uz predočenje osobne iskaznice osobe koja podiže pomoć i ostale potrebne dokumentacije za ostvarivanje navedenog prava osobe za koju se podiže pomoć.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti