Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

Otvorene su prijave za 10. sajam obrta i rukotvorina povodom Dana Općine Križ

Potporu Općini Križ u organizaciji ovogodišnjeg Sajma dalo je Udruženje obrtnika Ivanić-Grad, a financijsku potporu Zagrebačka županija

Preporučujemo

U povodu obilježavanja Dana Općine Križ, u subotu 27. kolovoza 2022. godine od 14 sati u parku u Križu Općina će organizirati 10. sajam obrta i rukotvorina.

”Pozivamo sve obrtnike, OPG-e, umjetnike, kako domaće tako i proizvođače, iz susjednih lokalnih jedinica u želji da našim sugrađanima i svim posjetiteljima tom prigodom ponudimo nekomercijalnu, unikatnu ponuda rukotvorina, domaćih likera, meda, sira i ostalih prerađevina od lavande, bučinog ulja, ručno rađenih predmeta i slično”, stoji u pozivu kojeg je objavila Općina.

Potporu Općini Križ u organizaciji ovogodišnjeg Sajma dalo je Udruženje obrtnika Ivanić-Grad, a financijsku potporu Zagrebačka županija.

”I ove godine uz Sajam obrta i rukotvorina pripremili smo zanimljive sadržaje za djecu i odrasle. Uz napuhance, štand Udruge vinogradara i vinara Škaf Križ i degustaciju njihovih vina, nastup različitih glazbenika od DJ-a, tamburaškog sastava Šegrti i tamburaša koji će pratiti Kulturno i umjetničko društvo Graničar i Udrugu umirovljenika Općine Križ, kruna večeri bit će koncert Opće opasnosti u 22 sata. Ostatak programa povodom obilježavanja Dana Općine Križ saznat ćete početkom kolovoza”, poručuju iz Općine Križ.

Budući da je sudjelovanje na sajmu besplatno, a broj izlagača ograničen, mole se sve zainteresirane udruge, zadruge, OPG-i te svi ostali kreativci, da se za sudjelovanje na Sajmu obrta i rukotvorina prijave najkasnije do 22. kolovoza 2022. godine.

Prijavnicu za Sajam obrta i rukotvorina možete dobiti u Općini Križ ili je preuzeti u nastavku teksta, a ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail: info@opcina-kriz.hr ili na adresu Općine Križ, Trg Sv. Križa 5, 10314 Križ. Osoba za kontakt: Maja Dundović Pleša (091/2824511).

PRIJAVNICA

- Advertisement -

Najnovije objave