Petak, 12. kolovoza 2022.

Gimnazija Josipa Slavenskog iz Čakovca druga najbolja škola u Hrvatskoj

Odlični rezultati zasigurno su rezultat dobre sinergije i prijateljskog okruženja koje vlada među učenicima i djelatnicima, komentirao je međimurski župan Matija Posavec

Preporučujemo

Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec ponovno se našla pri vrhu ljestvice hrvatskih gimnazija čiji su učenici prošle godine postigli najbolje rezultate na državnoj maturi.

S prosječnom ocjenom 4.39 (4.19 iz matematike, 4.36 iz hrvatskog i 4.62 iz engleskog), učenici prirodoslovno-matematičkog smjera čakovečke Gimnazije zauzimaju drugo najbolje mjesto u Hrvatskoj temeljem podataka o lanjskim rezultatima državne mature.

– Podaci su to koji ne iznenađuju, jer se Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec već godinama nalazi u samom vrhu Hrvatske po rezultatima koje njihovi učenici ostvaruju na natjecanjima, smotrama i ispitima državne mature. Dokaz tome su i tri Oskara znanja, a odlični rezultati zasigurno su rezultat dobre sinergije i prijateljskog okruženja koje vlada među učenicima i djelatnicima – komentirao je međimurski župan Matija Posavec.

Gimnazija Josipa Slavenskog
Gimnazija Josipa Slavenskog iz Čakovca dobila je veliko priznanje // Foto: Facebook
- Advertisement -

Najnovije objave