Srijeda, 21. veljače 2024.

Platio 37.000 kuna za Biukov dres kako bi spasio život malenom Leonu Špremu iz Koprivničkih Bregi

Kada je čuo za akciju u kojoj se prikuplja novac za malenog Leona, nogometaš Hajduka Stipe Biuk nije ni trenutka razmišljao. I on se priključio akciji i darovao svoj dres. Ponuda je bilo puno, a najbrži je bio Rino Vukasović

- Oglas -

Leonu Špremu, sedmogodišnjaku iz Koprivničkih Bregi, dijagnosticirana je srčana mana službenog naziva tetralogija fallot.

Hrabrom dječaku potrebne su dvije operacije u Njemačkoj, a sada je poznato da je dobiveni termin prve operacije sredinom siječnja.

Obitelj nije mogla sama isfinancirati operaciju pa su pokrenuli humanitarnu akciju u koju su se uključili brojni ljudi velikog srca. Još uvijek se ne zna kolko će operacija točno koštati, ali već se skupilo dovoljno novca, negdje oko 200.00 kuna.

- Oglas -

Kada je čuo za akciju u kojoj se prikuplja novac za malenog Leona, nogometaš Hajduka Stipe Biuk nije ni trenutka razmišljao. I on se priključio akciji i darovao svoj dres. Ponuda je bilo puno, a najbrži je bio Rino Vukasović koji je Biukov dres platio 37.000 kuna.

Vukasović je splitski poduzetnik, točnije Bitcoin investitor koji je, osim novca za dres, dio osobne zarade usmjerio za humanitarnu akciju i pomoć malom Leonu. To je posebno dirnulo obitelj malenog Leona koja je poslala pismo zahvale Rinu Vukasoviću. Pismo je napisao Leon, a upućeno je Rinovoj kćeri Ziti.

– Znam da voliš svoje roditelje i da si ponosna na njih, a kako i ne bi bila jer su oni učinili veliko djelo i meni spasili život kako bi mogao i dalje živjeti. Šaljem ti privjesak maloga anđela da uvijek bude uz tebe da te čuva i da budeš zdrava. Neka te privjesak podsjeća na mene jer tako ćemo biti zajedno. Veliki zagrljaj, draga Zita. Tvoj Leon Šprem.

Splitski poduzetnik pokazao je ogromno srce, a mi smo dobili predivnu i toplu ljudsku priču od koje je nemoguće se ne naježiti. Ipak, ljudski život je neprocjenjiv, pišu 24sata.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti