Petak, 29. rujna 2023.

Plenković: ‘Milanović nastavlja sa šmrkavim tikovima’; Milanović: ‘Šmrcat ću i dalje, a ti dečko radi sklekove’

Za neupućene, šmrkanje je jedan od izraza koji se koristi za konzumaciju kokaina...

- Advertisement -

Predsjednik Vlade Andrej Plenković osvrnuo se na izjave predsjednika Zorana Milanovića nakon svečane sjednice požeško-slavonske Županijske skupštine.

Predsjedniku je poručio da može govoriti što hoće, ali ne može raditi pritisak na pravosuđe.

– Mislio sam da će govoriti o SDP-ovom gradonačelniku Varaždina. Vidjeli smo jučer zanimljive transkripte. Tamo su izvanredni izbori u nedjelju. Mislio sam da će se na to referirati. S obzirom da je danas u Rijeci, mislio sam da će govoriti o slučaju Sortirnica, članu SPD-a kao izvođaču i strukturi SDP-a koja ima veze s tim. Zanimljivo da ta tema nije bila dotaknuta na aktualnom satu ni od koga. Kada su u pitanju ljudi iz HDZ-a, onda tema ne silazi sa portala, naslovnica, upita, a kada je riječ o SDP-ovcima, onda se šuti i prekriva drugim pitanjima – rekao je Plenković, a prenosi N1.

- Advertisement -
Zoran Milanović // Foto: Luka Krušec/Lumedia

Prokomentirao je i Milanovićevu izjavu da bi se Plenković trebao očitovati oko špekulacija stranih medija da je kandidat za čelnika NATO-a.

– To govori čovjek koji očito živi u nekoj teškoj zavisti. Kad pratim njegove izjave, to može istinski zavidan čovjek koji želi javnosti kazati informacije meni, a u biti me ne poznaje dovoljno. Svoje frustracije projicira pa onda to što njega muči, govori o meni. A vidim da nastavlja i sa šmrkavim tikovima. Ima sindrom šmrkanja. To je dosta važno – rekao je Plenković.

Za neupućene, šmrkanje je jedan od izraza koji se koristi za konzumaciju kokaina…

Predsjednik Zoran Milanović ubrzo mu je odgovorio iz Rijeke gdje je bio na svečanosti povodom obljetnice Primorsko-goranske županije.

– Anemični, ne može dva skleka napraviti i onda komentira tuđa fizička svojstva. Ja to ne radim. Ja imam problema s alergijama, imam ih cijeli život i šmrcat ću i dalje. On će se nekome rugati, ne može dva skleka napraviti, tri čučnja. Ja imam problema sa sluznicom. Plenković je lažno anemični, on uopće nema anemiju – rekao je Milanović.

- Advertisement -

Dodao je da Plenković igra košarku, a ne može hodati.

– Ako on ima neke druge aluzije na moje šmrcanje, neka kaže. Ali za to nema hrabrosti. Na čemu da mu zavidim? Na glupostima koje priča, na zaštiti kriminalaca i sumnjivih tipova? Ja mu ne zavidim na tome. Ja to nisam radio. Šmrcat ću i dalje, sad je gotova faza alergija, dolazi druga. A ti dečko radi sklekove, prijateljski savjet – rekao je Milanović.

Cijeli članak možete pročitati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti