Subota, 18. svibnja 2024.

Počelo jubilarno rođendansko slavlje u Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec

Aktivnost 'Naša prva 10-ka', je liga školskog pub kviza za učitelje i učenike OŠ Koprivnički Ivanec te pozvanih prijateljskih škola s područja Koprivničko-križevačke županije

- Oglas -

Krajem ove školske godine Osnovna škola Koprivnički Ivanec proslavit će svoj mali okrugli jubilej, prvih deset godina otkako djeluje kao samostalna osnovna škola.

“Ta je, za ovu malu školu važna obljetnica, prigoda za niz raznovrsnih aktivnosti koje će svi djelatnici, učenici, roditelji i cijela lokalna zajednica upriličiti kao dio rođendanskog slavlja”, poručili su iz OŠ Koprivnički Ivanec.

Aktivnost ‘Naša prva 10-ka’, je liga školskog pub kviza za učitelje i učenike OŠ Koprivnički Ivanec te pozvanih prijateljskih škola s područja Koprivničko-križevačke županije.

- Oglas -
Pub kviz u OŠ Koprivnički Ivanec
Pub kviz u OŠ Koprivnički Ivanec // Foto: OŠ Koprivnički Ivanec

Prvo kolo kviza za učitelje održano je u utorak u prostorima Područne škole u Koprivničkom Ivancu, a sudjelovale su ekipe iz OŠ Mihovil Pavlek Miškina iz Đelekovca, OŠ Fran Koncelak iz Drnja, koprivničkih OŠ Braća Radić i OŠ Antun Nemčić Gostovinski, OŠ Andrije Palmovića iz Rasinje, OŠ Prof. Blaž Mađer iz Novigrada Podravskog te OŠ Sokolovac i OŠ Koprivnički Ivanec.

“U zabavnoj i dinamičnoj atmosferi sve su ekipe sudjelovale vrlo angažirano i natjecateljski raspoloženo, no ipak nagradama prvoga kola kviza okitile su se ekipe OŠ Braća Radić, OŠ Prof. Blaž Mađer i OŠ Andrije Palmovića”, istaknuli su iz OŠ Koprivnički Ivanec.

Kviz je moderirao Ivica Barać koji je ujedno i bivši učenik škole u Kunovcu, a nagrade su osigurali domaćini uz pomoć sponzora OPG-ova i obrta iz lokalne zajednice.

Rođendansko slavlje nastavlja se 15. studenoga prvim kolom kviza za učenike, dok je drugo kolo učiteljskog kviza planirano za prosinac.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti