Petak, 9. prosinca 2022.

Poslodavci, ako imate potrebe za radnom snagom javite se u koprivnički Student servis

Angažiranjem studenata posredstvom Student servisa poslodavcima su omogućeni znatno manji troškovi rada, istaknuli su iz Student servisa

Preporučujemo

Student servis Koprivnica poziva poslodavce da im se jave ako imaju potreba za zapošljavanjem studenata na raznim povremenim i privremenim poslovima.

Angažiranjem studenata posredstvom Student servisa poslodavcima su omogućeni znatno manji troškovi rada, odnosno ukupna davanja koja moraju platiti na neto-iznos zarade studenta iznose 18 posto, a troškovi Student servisa se knjiže kao troškovi poslovanja.

Također, omogućeno je i brzo zapošljavanje studenata na raznim poslovima, ali i brzu i jednostavnu prijavu i narudžbu za posao putem mrežnih stranica Student servisa.

“Za sva dodatna pitanja ili eventualne nejasnoće slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 048/626-820 ili na broj mobitela 091/2626-820, od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati ili putem e-pošte, koprivnica@student-servis.hr”, poručili su iz Student servisa.

Podsjetimo, Student servis se nalazi se na prvom katu poslovno-stambene zgrade u ulici Ivana Generalića 3, takozvana Martinovka.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti