Srijeda, 8. veljače 2023.

Premijer na Sveučilištu Sjever: ‘Riješit ćemo pitanje studentske menze, a tražit će se rješenje i da Koprivnica dobije studentski dom’

Službeni posjet koprivničko-križevačkoj županiji premijer Andrej Plenković sa suradnicima završio je obilaskom Sveučilišnog centra Koprivnica u sklopu Sveučilišta Sjever

Preporučujemo

Službeni posjet koprivničko-križevačkoj županiji premijer Andrej Plenković sa suradnicima završio je obilaskom Sveučilišnog centra Koprivnica u sklopu Sveučilišta Sjever gdje su goste dočekali rektor Sveučilišta Marin Milković, prorektori Mario Tomiša, Damir Vusić i Petar Mišević te im predstavili studijske programe i aktualne projekte koje Sveučilište provodi.

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić prethodno je na sastanku u županijskoj upravi izrazio nezadovoljstvo time što je Sveučilište Sjever u Koprivnici jedino sveučilište u Hrvatskoj koje nema studentsku menzu.

Na Jakšićev prigovor odgovorio je Plenković nakon što je obišao Sveučilište Sjever.

– Pitanje studentske menze bit će riješeno kroz mjesec dana. Ministarstvo znanosti i obrazovanja pomoći će dodatnim sredstvima da se riješi i taj problem – izjavio je premijer, piše Glas Podravine.

Dodao je i da će se tražiti rješenje kako bi Koprivnica u dogledno vrijeme dobila studentski dom.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti