Utorak, 28. svibnja 2024.

Preminuo poznati koprivnički liječnik i političar dr. Hrvoje Neimarević

Osim svojom političkom aktivnošću, istaknuo se i radom na polju kulture kao aktivni član Ogranka Matice hrvatske u Koprivnici u čijoj je nakladi objavio knjigu Moj otac prof. Ante Neimarević hrvatski književnik u domovini Bosni i Hrvatskoj 2018. godine

- Oglas -

U subotu, 16. svibnja, u svojoj 89. godini života preminuo dr. Hrvoje Neimarević, istaknuti koprivnički liječnik, dugogodišnji član Hrvatske demokršćanske stranke te član Časnog suda HDS-a, priopćili su iz te stranke.

Kroz svoj angažman i struku istaknuo se u radu na boljitku društva i sredine u kojoj je živio, a kao član HDS-a vrlo je aktivno sudjelovao u radu podružnice Koprivničko-križevačke županije te radu Stranke na državnoj razini. Zbog svojih aktivnosti u radu i očuvanju Hrvatske demokršćanske stranke u Koprivničko-križevačkoj županiji, na izbornom saboru HDS-a Koprivničko-križevačke županije 31. srpnja 2018 imenovan je počasnim predsjednikom županijske podružnice.

Osim svojom političkom aktivnošću, istaknuo se i radom na polju kulture kao aktivni član Ogranka Matice hrvatske u Koprivnici u čijoj je nakladi objavio knjigu Moj otac prof. Ante Neimarević hrvatski književnik u domovini Bosni i Hrvatskoj 2018. godine.

- Oglas -

“U ime Hrvatske demokršćanske stranke izražavamo najiskreniju sućut obitelji dr. Neimarevića. Počivao u miru Božjem!”, istaknuli su iz HDS-a.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti