Četvrtak, 18. kolovoza 2022.

Prirodno bojadisanje tkanina s Ivanom Biočinom u koprivničkoj Knjižnici

Ivana će sudionike uputiti u tehnike bojadisanja, dati savjete i pojasniti postupke. U praktičnom dijelu sudionici će pamučne i/li lanene predmete pripremiti za bojadisanje

Preporučujemo

U koprivničkoj Knjižnici i čitaonici ‘Fran Galović’ u utorak, 2. kolovoza u 18 sati na rasporedu je radionica prirodnog bojadisanja tkanina s Ivanom Biočinom, mag. ing. tekstilne tehnologije, vlasnicom Instituta održive mode i promotoricom održivog života i poslovanja.

Na radionici će se moći naučiti na koji način bojadisati tkanine na prirodan način, kakve vrste tkanina su pogodne za bojenje i koje se biljke mogu koristit u tu svrhu, s posebnim osvrtom na biljke koje su dostupne u Podravini i svuda su oko nas.

Ivana će sudionike uputiti u tehnike bojadisanja, dati savjete i pojasniti postupke. U praktičnom dijelu sudionici će pamučne i/li lanene predmete pripremiti za bojadisanje.

Broj sudionika radionice je ograničen i za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na e-mail odrasli@knjiznica-koprivnica.hr, pozivom na broj 048/622-363 (kućni 108) ili mobitel 095 658 5432.

Radionica će se održati u dvorištu kina i knjižnice.

- Advertisement -

Najnovije objave