Utorak, 9. kolovoza 2022.

U Đurđevcu se sastao projektni tim projekta ‘Jači do cilja’

Vrijednost projekta je oko 395 tisuća kuna, a isti je u cijelosti financiran iz Europskog socijalnog fonda

Preporučujemo

U prostorima Gradske uprave Đurđevca u srijedu je održan radni sastanak projektnog tima na kojem su sudjelovali i djelatnici Grada Đurđevca koji je partner na projektu Jači do cilja, dok je nositelj projekta Gradsko društvo osoba s invaliditetom Đurđevac.

Cilj projekta je jačanje kapaciteta lokalnih organizacija civilnog društva, provođenje edukacija za unapređenje rada, te provedba savjetovanja udruga kao poslodavaca u kriznim situacijama. Projekt, također ima za cilj poticati i motivirati krajnje korisnike, društvenu uključenost, razvoj aktivnog građanstva te kreirati i razvijati individualne potencijale pojedinca.

Projektni tim raspravljao je o provedenim aktivnostima, pripremljen je izvještaj o tijeku projekta te su dogovorene buduće aktivnosti.

Do sad je za korisnike i zaposlenike partnera održana edukacija za javnu nabavu dok je iduće u planu osposobljavanje za upotrebu suvremenih informatičko-komunikacijskih tehnologija. Prema projektu u narednom razdoblju održat će se i edukacija o upravljanju ljudskim resursima i timski rad u kriznim situacijama , edukacija o upravljanju volonterima i za volontere te studijsko putovanje za korisnike.

Vrijednost projekta je oko 395 tisuća kuna, a isti je u cijelosti financiran iz Europskog socijalnog fonda.

- Advertisement -

Najnovije objave