Utorak, 29. studenoga 2022.

Rukometni klub Podravka nastavlja s animacijom djece u školama

Sretni smo što ovom prilikom još jednom možemo pozvati sve zainteresirane djevojčice iz Koprivnice i okolice od 1. do 4. razreda da nam se pridruže, objavili su iz koprivničkoga kluba

Preporučujemo

Treneri iz Podravkine Škole rukometa Đurđica Zečević, Dragica Džono te koordinator Antonio Pranjić prošlog su tjedna krenuli s animacijom za upise nove generacije djevojčica u Podravkinu školu rukometa.

Nakon OŠ ‘Antun Nemčić Gostovinski’ gdje su uz puno smijeha djevojčice i dječaci prvih razreda imali priliku savladati neke rukometne elemente, Podravkini ljudi posjetili su OŠ ‘Đuro Ester’ gdje su se družili sa šezdesetak prvašića.

Vježbe su osim trenera pokazivale i igračice prve ekipe Elena Popović, Lea Franušić, Korina Karlovčan, Selena Milošević, Ana Turk, Antonia Tucaković i Sara Šenvald. Mališani su odlično odgovorili na sve postavljene sportske zadatke.

”Sretni smo što ovom prilikom još jednom možemo pozvati sve zainteresirane djevojčice iz Koprivnice i okolice od 1. do 4. razreda da nam se pridruže. Naša škola trenutno broji 150 članica koje treniraju pod budnim okom licenciranih i stručnih trenera te su podijeljene u šest dobnih uzrasta. Ovim putem se zahvaljujemo ravnateljici Sanji Prelogović kao i učiteljicama prvih razreda koje su nam omogućile održavanje ovih oglednih satova”, istaknuli su u klubu.

Prvi put upisuje se generacija 2014./2015. godišta

Vrlo je važno napomenuti da Podravka po prvi put održava upise za novu generaciju djevojčica rođenih 2014./15. godine. Treninzi za tu generaciju održavat će se u dva termina tjedno i to u dvorani Srednje škole od 18.15 do 19.25 sati. Kontakt za upis nove generacije je trener Igor Stubičar, a s najmlađima će raditi i trenerice Barbara Stančin te Dragica Džono.

Roditelji djevojčica starijih godišta mogu kontaktirati Koordinatora Škole rukometa Antonia Pranjića koji će im dati sve potrebne upute i informacije.

KONTAKTI trenera:

Igor Stubičar, trener djevojčica 2012/13. i 2014/15. godišta – mob. 099 674 7268

Antonio Pranjić, Koordinator Škole rukometa – mob. 099 589 5676
email: antonio.pranjic@rk-podravka.hr

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti