Petak, 22. rujna 2023.

Trener Slavena Belupa Tomislav Stipić kao oko sokolovo

Koprivnički nogometaši su i do sada marljivo radili u svojim domovima po programu stručnog stožera, a treninzi su sada podignuti na viši nivo, koliko je to moguće u ovim uvjetima

- Advertisement -

Nogometaši koprivničkog Slavena Belupa u prekidu sezone zbog koronavirusa svakodnevno treniraju u izolaciji kako bi fizički i psihički što spremniji dočekali povratak na Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš. Trener Tomislav Stipić i njegov stručni stožer svojim su igračima slali individualne treninge, a od ponedjeljka su pokrenuli i zajedničke online treninge. Slavenaši su tako, barem preko mobitela i računala, ponovno zajedno.

– Jako mi je važno da odličnu atmosferu unutar momčadi zadržimo i dalje jer je trebalo i truda i vremena da ju izgradimo. Trenutačna situacija donosi mnogo opasnosti jer znate kako kažu: daleko od očiju, daleko od srca. Razmišljajući o tome, odlučili smo započeti sa zajedničkim online treninzima – istaknuo je trener Farmaceuta Stipić.

Koprivnički nogometaši su i do sada marljivo radili u svojim domovima po programu stručnog stožera.

- Advertisement -

– Cilj ovih treninga najmanje je kontrola individualnih treninga jer mi radimo s povjerenjem. Cilj je zapravo višestruk. Želimo da ovi treninzi budu motivirajući, da se strateški ispravno odrade vježbe te da kroz rad napravimo i svojevrstan ‘teambuilding’. Svaki novi podražaj donosi novu veliku motivaciju te budi želju za skorašnjim ponovnim zajedničkim radom. Vjerujem da s našim interesantnim načinom rada dajemo ekipi ‘najbolju hranu’ koja joj je potrebna da prebrodi trenutke poput ovog u kojem se nalazimo. Naš cilj i naše misli su zapravo uvijek iste, a to je napredak momčadi u svakom pogledu – poručio je trener Stipić.

Slavenaši će, prema planu i programu, zajedničke online treninge odrađivati svaki tjedan od ponedjeljka do četvrtak u 10 sati, dok će preostale dane raditi individualno.

Online trening nogometaša Slavena Belupa kod kuće
Online trening nogometaša Slavena Belupa kod kuće // Foto: NK Slaven Belupo
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti