Utorak, 18. siječnja 2022.

Treninzi Škole nogometa Grada Koprivnice počinju u kolovozu, a održat će se i Kids Day

Treninzi će se odvijati na igralištu Močila te na igralištu Cerine, koje se nalazi između igrališta NK Miklinovca i Gradskih bazena

Preporučujemo

Škola nogometa Grada Koprivnice zajednički je projekt koprivničkih nogometnih klubova Tehnike Koprivnice, Miklinovca i Močila.

U Školi će djelovati selekcije U-7, U-9, U-11, U-13, U-15 i U-17. Voditelj je Domagoj Baričić, a treneri će biti Nenad Oštrkapa, Goran Ogrizović, Filip Lovković i Nikola Vezijak.

Upisi u Školu nogometa Grada Koprivnice bit će početkom kolovoza, a točne termine objavit će se naknadno. Za sve informacije zainteresirana djeca i roditelji mogu se javiti tajniku Zoranu Banu na broj mobitela 098 609 014.

Treninzi će se odvijati na igralištu Močila te na igralištu Cerine, koje se nalazi između igrališta NK Miklinovca i Gradskih bazena.

Prvi će s treninzima krenuti najstariji, U-15 i U-17 selekcije, a neki od juniora započet će pripreme sa seniorskim momčadima.

Dana 22. kolovoza održat će se Kids Day na igralištu Cerine. U trajanju od 9 do 12 sati djeca će se moći upoznati s voditeljem Škole i trenerima te se zabaviti kroz nogomet i ostale igre.

- Advertisement -

Najnovije objave