Četvrtak, 8. prosinca 2022.

U Hotelu Podravina u subotu nas očekuje finale treće sezone Prvenstva Koprivnice u pub kvizu

Najbolje ekipe ovogodišnjeg PUB kviz prvenstva osvajaju vrlo vrijedne nagrade, i to rafting za pet osoba na Mrežnici, karting za pet osoba u Botovu i bonove u vrijednosti od 1000 kuna u casinu Senator

Preporučujemo

U subotu, 5. studenog, s početkom u 20 sati u Hotelu Podravina održava se finale treće sezone PUB kviza – Prvenstvo Koprivnice, koja je podjeljena u tri lige.

U prvoj ligi snage će odmjeriti ekipe Pokemoni i It’s coming home. Ekipi It’s coming home to je drugo uzastopno finale. U drugoj sezoni im je osvajanje prvenstva izmaklo za nekoliko bodova protiv ekipe Kolica Zdravka Škendera, a istu namjeru ove sezone imaju Pokemoni kojima je ovo prvo finale. Za treće mjesto borit će se Kolica Zdravka Škendera i ekipa 5 kuna preveč, možda i najkonstantnija ekipa ove sezone.

Najbolje ekipe ovogodišnjeg PUB kviz prvenstva osvajaju vrlo vrijedne nagrade, i to rafting za pet osoba na Mrežnici, karting za pet osoba u Botovu i bonove u vrijednosti od 1000 kuna u casinu Senator.

Ekipe koje razigravaju od petog do osmog mjesta strahuju od ekipa iz druge lige jer prvoplasirane četiri ekipe iz druge lige razigravaju za ulazak u ligu više.

Ovdje vrijedi spomenuti ekipe Mazalice i Rutineri koji su u finalu druge lige.

U finalu treće lige igraju Jezeraši i ekipa Sve je smeće te također traže svoje mjesto u drugoj ligi.

Kako će se svi dvoboji odigrati saznat ćemo u subotu u Hotelu Podravina.

Sve ekipe koje se također žele natjecati mogu se prijaviti porukom na Facebook stranicu Kvizno stanje Koprivnice ili porukom na WhatsApp na broj 099/746-9831.

Savršena prilika za doći na kviz i vidjeti kako to sve izgleda jer uskoro počinje nova – četvrta sezona Prvenstva Koprivnice.

Medijski pokrovitelj Prvenstva Koprivnice u kvizu je portal Klikaj.hr.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti