Petak, 3. veljače 2023.

U humanitarnom kvizu u koprivničkom Domu mladih prikupljeno 10.000 kuna za Latice

Interes je bio veći od očekivanog, prijavilo se 200-tinjak natjecatelja podijeljenih u 28 ekipa. Sredstva će u cijelosti biti utrošena za poboljšanje grijanja Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice

Preporučujemo

Na inicijativu Rotary Cluba Koprivnica, a u suradnji s gradskim poduzećem Komunalac, u subotu je u koprivničkom Domu mladih organiziran 1. humanitarni Pub kviz “Toplina za Latice”.

Interes je bio veći od očekivanog, prijavilo se 200-tinjak natjecatelja podijeljenih u 28 ekipa, te se prikupilo 10.000 kuna.

Sredstva će u cijelosti biti utrošena za poboljšanje grijanja Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice, odnosno za veću energetsku učinkovitost samog prostora te će pridonijeti ugodnijem i toplijem svakodnevnom boravku malih i velikih Latica.

Ovo je bio najmasovniji kviz ikad održan u Koprivnici, a za sve igrače organizator je osigurao besplatno piće i grickalice. Također, iz Udruge Latice pripremili su štrukle, slana peciva i suhe kolače, a sudionici su u znak pažnje dobili i zahvalnice.

Brojne ekipe pokazale su pritom zavidno znanje, a pobjedu su odnijeli dečki iz ekipe Pamtidbeni prutići. U leđa su im gledali It’s coming home i 13. Prase, a te tri najbolje plasirane ekipe dobile su i prigodne nagrade.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti