Petak, 12. travnja 2024.

Uhićen 72-godišnjak koji je na Facebooku napisao da premijera Plenkovića treba dočekati pokvarenim jajima

72-godišnjak je u komentaru dodao kako "nitko nije toliko ponizio i izdao Hrvate", a premijera je nazvao "narcisoidnim jadnikom"

- Oglas -

Zbog komentara na Facebooku upućenom premijeru Andreju Plenkoviću, zadarska je policija u petak uhitila 72-godišnjaka iz Briševa kod Zadra.

Naime, 72-godišnjak je navodno ispod objave o dolasku predsjednika Vlade u Maslenicu povodom obilježavanja 29. obljetnice VRO Maslenica ’93, na Facebook profilu jednog zadarskog portala napisao kako bi Andreja Plenkovića trebalo ‘dočekati s pokvarenim jajima’, donosi Zadarski.hr.

Također, u komentaru je dodao i kako “nitko nije toliko ponizio i izdao Hrvate”, a premijera je nazvao “narcisoidnim jadnikom”.

- Oglas -

“Ovo je rezultat mog komentara premijeru hrvatske Vlade koji katastrofalno vodi hrvatsku Vladu, jedan pokazatelj je masovno iseljavanje hrvatske mladosti u tuđinu. Premijer je došao u Zadar, a zbog njegove sigurnosti mene je policija uhitila i zadržala dok premijer nije otišao s ovog područja, jer ja sam opasnost”, naveo je 72 godišnji M.Č. pa dodao kako su mu u policiji najprije rekli da je prijetio premijeru.

Na Facebooku je uz status M.Ć. objavio i optužni prijedlog te da nije tog dana on bio jedini uhićeni zbog komentara.

“S obzirom na to da sam im izbio taj argument okrenuli su na vrijeđanje (da sam ga vrijeđao), a bilo je još uhićenih. Sa mnom je bio čovjek sudionik akcije “Maslenica”, a dok je premijer postavljao vijenac, on je bio u zatvoru isto zbog komentara. Za vrijeme Jugoslavije kad bi Tito dolazio u Zadar milicija je zatvarala unutarnje neprijatelje odnosno Hrvate koji nisu idealizirali “ljubičicu bijelu” jer su bili “opasni” za druga Tita, baš kao ja danas i mnogi drugi koji vide upravo ono što vidim i ja. Mogu me zatvoriti ali ušutkati me neće, ušutkati me mogu jedino fizičkom likvidacijom. Na znanje HDZ-u i njegovom vođi, NE BOJIM VAS SE, napisao je 72-godišnjak u statusu i upitao “imamo li u Hrvatskoj ponovo kult ličnosti i imamo li ponovo druga Tita”, donosi Zadarski.hr.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti