Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Uhićena mlada banda koja je s plastičnim pištoljem pljačkala trgovine i kiosk

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policajci su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu

- Oglas -

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom i dvojicom 25-godišnjaka zbog počinjenja četiri kaznena djela razbojništva.

Terete se da su od 14. do 23. rujna u četiri navrata, s unaprijed stvorenom namjerom pribavljanja protupravne imovinske koristi, uglavnom u večernjim satima, dolazili do trgovina i u jednom slučaju do kioska, na području Dugog sela i Vrboveca.

Naime, sumnja se da su do trgovina i kioska dolazili osobnim automobilom kojim je upravljao 25-godišnjak, dok bi se drugi 25-godišnjak i maloljetnik nalazili kao putnici u vozilu, nakon čega bi maloljetnik maskiran kapuljačom i maskom preko lica, uz prijetnju pištoljem za koji se naknadno utvrdio da je plastični, ukrao novac i duhanske proizvode.

- Oglas -

Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 15.900 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policajci su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti