Subota, 15. lipnja 2024.

U naletu kamiona život izgubila 8-godišnja djevojčica, vraćala se iz škole

Nesreća se dogodila u vrijeme kada djeca idu u školu ili se vraćaju iz nje, a s tragično stradalom djevojčicom u društvu je bila još jedna djevojčica koja nije ozlijeđena

- Oglas -

Kao što smo već izvijestili, oko podneva se u Dugom Selu, u Rugvičkoj ulici, dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali teretno vozilo i dijete koje je smrtno stradalo.

Jutarnji list doznaje kako je kamion koji je prevozio zemlju s gradilišta trgovačkog centra udario 8-godišnji djevojčicu koja je na mjestu preminula. Nesreća se dogodila na samom ulazu u Dugo Selo.

Susjedi su prvo čuli udarac, a zatim zapomaganje vozača kamiona koji je vikao “ljudi, pomagajte”.

- Oglas -

Vozač, koji ima 27 godina, bio je u potpunom stanju šoka.

“Što mi se to dogodilo? Zašto se bavim ovim poslom? Spasite curicu, spasite curicu”, vikao je vozač kamiona, kažu susjedi.

Nesreća se dogodila u vrijeme kada djeca idu u školu ili se vraćaju iz nje, a s tragično stradalom djevojčicom u društvu je bila još jedna djevojčica koja nije ozlijeđena.

Odmah poslije nesreće obližnjom cestom vozio se liječnik koji je odmah stao te pokušao pomoći nesretnoj djevojčici. Okrenuo ju je na bok, ali je mogao samo utvrditi da je preminula. Djevojčica je poginula 300-tinjak metara od kuće u kojoj živi, na povratku iz škole.

Kako doznaje Jutarnji list, ona je najmlađa od troje djece u toj obitelji.

- Oglas -

Odmah do njihove kuće je i kuća u kojoj žive njeni djed i baka, u dvorištu te kuće okupljaju se rodbina i prijatelji.

Okupljeni stanovnici ulice u kojoj se dogodila nesreća u Dugom Selu rekli su Jutarnjem kako tom cestom svakodnevno prolaze teški kamioni s gradilišta obližnjeg trgovačkog centra.

Smrt djeteta potresla je i gradonačelnika Dugog Sela Nenada Paniana.

“Ne postoje riječi koje mogu izraziti dubinu tuge koju osjećam zbog nenadoknadivog gubitka dječjeg života. U ovim teškim trenucima želim roditeljima uputiti najdublju sućut i podršku. Želim da znate kako sam uz vas mislima i u molitvama. Neka vam ljubav i uspomene koje imate na vaše dijete pruže snagu i utjehu. Neka vaše dijete počiva u miru, a vi pronađite snagu u zajedništvu i podršci svih onih koji vas vole i brinu za vas”, napisao je Panian na svom Facebooku.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti