Utorak, 25. lipnja 2024.

Ove subote u Varaždinu degustacija i prodaja najfinijih bučinih ulja te ostalih tradicijskih proizvoda

Za titulu šampiona te zlatne, srebrne i brončane medalje ove se godine natječe 166 bučinih ulja i to iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Mađarske i Češke

- Oglas -

Varaždinci i njihovi gosti ove subote imat će priliku uživati u degustaciji raznovrsnih bučinih ulja i proizvoda od buče, kao i drugih tradicijskih proizvoda.

13. izložba bučinih ulja Hrvatske i 6. Međunarodna izložba bučinih ulja Alpe – Adria održat će se ove subote, 25. svibnja, u Županijskoj palači na Franjevačkom trgu u Varaždinu, od 9 do 12 sati.

Za titulu šampiona te zlatne, srebrne i brončane medalje ove se godine natječe 166 bučinih ulja i to iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Mađarske i Češke. Šampion osvaja nagradu u iznosu od 2.000 eura.

- Oglas -

”Osim što je jedinstvena, ova izložba govori o visokoj kvaliteti bučinih ulja s područja Varaždinske županije, a o tome govori podatak kako naši poljoprivredni proizvođači sa svojim proizvodima, bilo da se radi o natjecanjima u Bruxellesu, Parizu ili Londonu, osvajaju vrijedne medalje”, poručuju iz Varaždinske županije.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti