Srijeda, 28. veljače 2024.

Uhvaćena banda koja je provaljivala i krala po Drnju, od njih sedam, četvorica su maloljetnici

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa provaljivanjem protiv osumnjičenika je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

- Oglas -

Koprivnički policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom osumnjičenika starosti 24, 27 i 45 godina sa šireg koprivničkog područja te prema četvorici maloljetnika zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa provaljivanjem.

Naime, sumnja se da su 24, 27 i 45 godišnjak te dvojica maloljetnika između 18. i 20. prosinca 2021. u Drnju provalili u dva metalna kontejnera iz kojih su ukrali razni alat, dok su s trećeg kontejnera, radnog stroja i trafostanice otuđili veću količinu kablova i osigurača.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, vlasnik je oštećen za oko 117.630 kuna.

- Oglas -

Također, sumnja se da su četvorica maloljetnika između 15. i 17. siječnja 2022. u Drnju provalili u kontejner iz kojeg su ukrali udarni čekić te s vanjskog prostora ukrali električni kabel i druge predmete te oštetili vlasnika za oko 17.130 kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa provaljivanjem protiv osumnjičenika je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, stoji u policijskom priopćenju.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti