Utorak, 30. svibnja 2023.

Uskoro kreće izgradnja nove upravne zgrade komunalnih tvrtki u Đurđevcu

Prema prvim procjenama vrijednost investicije je 2,2 milijuna eura, a financirat će je komunalne tvrtke iz vlastitih sredstava

Komunalije, Komunalne usluge Đurđevac i Komunalije-Plin uskoro će krenuti s izgradnjom nove upravne zgrade u širem središtu Đurđevca, na prostoru sadašnje livade iza suda, a nedaleko od Gradske tržnice.

Trenutno je u tijeku javna nabava za odabir izvođača radova. Prema prvim procjenama vrijednost investicije je 2,2 milijuna eura, a financirat će je komunalne tvrtke iz vlastitih sredstava.

“Zgrada se sastoji od prizemlja i dva kata ukupne bruto površine od 1.817 četvornih metara. Trenutno je u tijeku postupak javne nabave za izgradnju, a očekujemo da će do kraja srpnja započeti sami radovi”, rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Novi izgled upravne zgrade komunalnih tvrtki u Đurđevcu
Izvor fotografije: djurdjevac.hr

Također, uz komunalne tvrtke u novoj će zgradi poslovne prostore imati i tvrtka Stari grad.

“Ova će zgrada biti napravljena u stilu zgrade inkubatora, gradske uprave i nove zgrade udruge Mali princ te prati naš plan uređenja grada i vizure zacrtane u našoj Prostorno planskoj studiji. Polako, prateći tu studiju, mijenjamo vizuru i lice našega grada”, objasnio je Janči.

Predviđeni rok za izgradnju je godinu dana od uvođenja u posao, a cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti