Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

VIDEO Zekić nakon Dinama: ‘Ovo mi je najteži poraz u trenerskoj karijeri’

Najgore je što ne mogu svojim dečkima zamjeriti da nisu htjeli, ali Dinamo je prebrz u pasu, u razmišljanju, u trčanju u dubinu, rekao je Zekić

Preporučujemo

Trener Slavena Belupa Zoran Zekić teško je podnio uvjerljiv poraz protiv Dinama.

– Ovo su oni trenuci kad nemaš što pametno reći, osim da čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi. Moram reći da je od ovog svega za nas najbolji rezultat. U nekim trenucima sam stvarno gledao kad će kraj, jer ne možeš si sam pomoći – rekao je Zekić.

Kazao je da mu je to bio najteži poraz u trenerskoj karijeri.

– Rekao sam i prije početka prvenstva da je velika razlika između prve četiri momčadi i ostatka lige, a između nas i Dinama je nažalost previše enormna. Bili smo predaleko od igrača, premalo agresivni, napravili smo u prvom poluvremenu svega pet prekršaja. Najgore je što ne mogu svojim dečkima zamjeriti da nisu htjeli, ali Dinamo je prebrz u pasu, u razmišljanju, u trčanju u dubinu. Sve smo mi to radili u analizi, ali jednostavno je trenutačna situacija nažalost takva.

Dinamo je pak popravio ozračje uoči uzvrata sa Škupijem, a Zekić nije izgubio svoj specifičan smisao za humor.

– Ako ćemo tražiti neku pozitivu, evo, napravili smo dobru stvar za hrvatski nogomet, dali smo Dinamu puno samopouzdanja, digli smo i neke igrače koji nisu bili u najboljoj formi…

Dinamov trener Ante Čačić dobio je u Koprivnici vjerojatno i više nego što je očekivao.

– Čista, uvjerljiva pobjeda. Dobro nam je došlo zato što nas čeka vrlo zahtjevna utakmica u utorak. Uspjeli smo ujedno odmoriti neke igrače; Perića, Ademija, Petkovića, Ivanušeca… Dali smo priliku igračima koji su manje igrali i na kraju zaslužena pobjeda iako smo imali taj loš ulazak u utakmicu, 0:1, s hendikepom. Međutim, momčad se osovila na noge, osim tih pet golova imali smo još niz prilika, tako da s ovom pobjedom zaista moram biti zadovoljan – zaključio je Čačić.

- Advertisement -

Najnovije objave